Tijdelijk gastgezin!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Joris
05 Augustus 2008 | België, Mechelen
Vandaag kreeg ik een e-mail van AFS: ik zal eerst ondergebracht worden in een tijdelijk gastgezin (in Accra), en nu zoeken ze nog verder naar een permanent gastgezin.
Hopelijk ligt het niet aan mij dat ze nog niemand gevonden hebben :D ;)
Mijn tijdelijk gastgezin ziet er als volgt uit:
vader - 68 j
moeder - 53 j
zoon - 34 j
zoon - 32 j
tweeling: zoon en dochter - 30 j
zoon - 28 j
Niet echt leeftijdsgenootjes, maar elke ervaring is een ervaring op zich! Ik weet eigenlijk ook niet of ze allemaal nog thuis zullen wonen, of misschien wonen hun kinderen ook in dat huis, want het is niet raar in Ghana dat oma, opa, kinderen en kleinkinderen in hetzelfde huis wonen.
Zo, in 't kort, mijn tijdelijk gastgezin!
Hopelijk ligt het niet aan mij dat ze nog niemand gevonden hebben :D ;)
Mijn tijdelijk gastgezin ziet er als volgt uit:
vader - 68 j
moeder - 53 j
zoon - 34 j
zoon - 32 j
tweeling: zoon en dochter - 30 j
zoon - 28 j
Zo, in 't kort, mijn tijdelijk gastgezin!
06 Augustus 2008 - 07:03
Silke:
hey!
trek je er niets van aan! het zal wel niet aan jouw liggen hoor! haha! ze zullen je er snel wel een vinden! en accra is ook BANGELIJK om een tijdje te verblijven! eneuh... kijk maar niet te verbaast op als je merkt dat er nog 20 andere mensen in je huis wonen! haha! allemaal "broers en zussen". stiekem zijn dat neven, achterneven, .... echt grappig!
18 Augustus 2008 - 18:37
Bram Van Elshocht:
hey joris
eindelijk iemand van comite MEC der zijn der nog ni zo veel me nen blog zeneu..
ik ben ook de jongste in huis ginder maar der is wel iets minder verschil :)
ma komt allemaal wel goe !!!
26 Augustus 2008 - 17:54
Eveline:
Idd elke ervaring is een ervaring op zich! Waarschijnlijk me veel volk samen in 1 huis (gezellig!). 'k Vind het echt spannend voor u, hoop gewoon da ge u amuseert maar da zal sowieso wel gebeuren! Tot binnenkort !
X -
30 Augustus 2008 - 16:09
Lynn:
Heej!
Ik heb u ook een mail gestuurd om u het ALLERBESTE en suuperveel succes te wensen ma nog eens via hier he:)
Geniet ervan Joris, en hou me op de hoogte want ik ben suuupernieuwsgierig!
Veel groetjes uit BOlivia -
06 September 2008 - 23:18
Jaldert:
joep! hoe zittet ginder? hoop dat de reis wat meeviel? al geïnstalleerd?
ciao and lot's of fun! slaapwel;)
Jaldert -
07 September 2008 - 12:31
Frederik:
Ha die Joris!
Blij om te horen dat je goed en wel bent aangekomen! Het ziet er gezellig uit (daar in Ac-cra ;) ). Hopelijk hoor ik gauw wat van je!
Fre -
07 September 2008 - 19:08
Sofie:
hoi,
blij dat je goed bent aangekomen. trouwens: alles in de valies gekregen? :p zozo: amuseer je nog daar in Ghana en braaf zijn op school hé :p
tot mails! :D -
08 September 2008 - 17:13
Goele:
hey joris!
ik hoop dat het daar wat leuk is & da ge u goe amuseert enzo:)
we missen je allemaal ;)
x