Kerst, nieuwjaar en vakantie!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Joris
02 Januari 2009 | Ghana, Accra
heey iedereen!
Hopelijk zijn de eindejaarsdagen bij iedereen goed gepasseerd :)
Met kerstmis heb ik samen met de familie buiten foefoe gegeten (mijn ghanees lievelingsgerecht) met geit natuurlijk! Vreemd was wel dat de kadootjes "s morgens opengemaakt werden (7 uur!) jaja ik die gewoon ben in de vakantie uit te slapen :D
Met nieuwjaar was ik meegevraagd door Lucas naar het strand en daar was het aangenaam warm (zo"n 25 graden) en er was ook een live-band, wat het wel gezellig maakte. Om 00.00 u was er dan ook nog een beetje vuurwerk:) We zijn het jaar dan eigenlijk op de Deense manier ingegaan door op onze stoel te gaan staan, af te tellen en dan het nieuwe jaar in te springen ;) ideetje van Anna (Deense).
Vervolgens met de taxi naar Lucas"s huis om daar te overnachten en dan "s morgens rond 10 uur in trotro naar huis te hobbelen (nogal moe ;)). Gisteren (1 januari)ben ik dan met de familie naar een familiefeestje geweest en dat was wel fijn, want iedereen aan het dansen! Voor de rest ben ik voornamelijk thuisgebleven. Maar ik heb nog een weekje vakantie om eens op uitstap te gaan :)
De verkiezingen zijn hier nog steeds niet afgelopen: 28 december is er opnieuw gestemd geweest, maar nog steeds geen uitsluitsel omdat er vandaag of morgen opnieuw moet gestemd worden op 1 bepaalde plaats. Maar dan zou het toch een van de volgende dagen duidelijk moeten worden wie er president wordt. Het verschil in score is iets van een halve procent, waardoor deze herstemming nog veel invloed kan hebben. Maar de sfeer is hier wel rustig :)
Vele groetjes!
Joris
Hopelijk zijn de eindejaarsdagen bij iedereen goed gepasseerd :)
Vele groetjes!
Joris
02 Januari 2009 - 17:37
Silke!:
hey! grappig joh! ik heb mijn kerst en nieuwjaar totaaal anders gevierd daar! :-) ik zat dan ook in het boeregat sunyani, ma kom. ik heb vooral mijn tijd doorgebracht met naar de kerk te gaan! :-p!
leuk dat je je amuseert! en let's pray for a good president!
joe challé, afenkya pa-oo! ;)
enjoy
silke -
02 Januari 2009 - 17:41
Anke:
Hee!
Enorm bedankt voor je kaartje, ik was echt aangenaam verrast!!!
Het heeft hier vandaag gesneeuwd!
Echt zalig, alles is hier wit enz.
Hoewel ik ook wel eens graag nieuwjaar zou willen vieren op een strand waar het 25 graden is!
Amuseer je!!!
Dikke kussen -
03 Januari 2009 - 13:44
Nonkel Geert:
Joris,
een gelukkig nieuwjaar en 'k ben een beetje jaloers op de 25 graden (en met een Deense kan dat dat nog warmer worden:-)
tot hoors
Geert -
03 Januari 2009 - 15:00
Frederik:
wOOt! 25 graden?! Ier ist al een week berekoud :D! Bedankt voor u kaartje, ik was -weer- aangenaam verrast! Beste wensen nog is en amuseer u daar :), tot gauw! -
03 Januari 2009 - 16:20
Rutger:
Ik lees je blog telkens opnieuw supergeboeid, wat een ervaring ginder!Gelukkig nieuwjaar!
05 Januari 2009 - 12:59
Karen:
Haha die foefoe eter:)! Dat kan wel eens smaken he;)
Bedankt voor je kaartje! (ook dankje van neph)
Neph is trouwens vandaag naar New York vertrokken en ik ben al een hele dag aant checke voor een goedkoop ticket om haar te bezoeken in de paasvakantie. De blok zit er bijna op, maar ik heb er geen goed oog in:) we zien wel!
Joris, doe het nog goed daar tussen al die afrikaantjes, geniet van het lekkere zonnetje want hier liggen er pakken sneeuw!
XXX -
05 Januari 2009 - 18:07
Doris:
Man, dat klinkt daar allemaal altijd zo fijn!
Een heeele gelukkige nieuwjaar gewenst en dat we je in 2009 nog eens mogen zien he!!
Dikke kus
07 Januari 2009 - 18:10
Mira:
Hallo! toch al zeker vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar daar! 25 graden op nieuwjaar? dan zult ge u mogen aanpassen, deze nacht was het hier dus -14 graden!
zoals ge waarschijnlijk wel zult weten, zijnt hier nu examens voor de meeste studenten onder ons.. afzien dus :(. alhoewel, leuke vooruitzichten: binnenkort ga ik een weekje naar praag!
geniet nog van de vaantie, en hopelijk verloopt het goed met die verkiezingen e!
Ik ben blij nog is iets te lezen, en amuseer u e ;)
xx Mira -
08 Januari 2009 - 17:38
Karolien:
heeey Joris ! :)
Klinkt echt geweldig daar! Zou er zo zelf al naartoe gaan :D ik zat in antwerpen en daar broken rellen uit... Misschien moet ik volgend jaar ook maar is naar Ghana gaan :D hihi
Nog veel plezier!!! -
09 Januari 2009 - 09:26
Eveline:
pssst pssst Joris, hier sneeuwt het !!
ben blij nog eens iets van je te lezen, heb trouwens je kaartje gekregen, 'k was superblij, heel erg bedankt daarvoor!
zalig, da's weer eens een totaaaaal andere manier van nieuwjaar vieren! zonder dikke winterjas en handschoenen, terwijl wij die nacht aan het doodvriezen waren :D
maandag heb ik examen, stressmodus!
maar na de examens een weekje vrij, EINDELIJK een beetje chille jeuuuj!
geniet ervan Joris, elke dag opnieuw.
Kuskeee
Eveline