Welkom (part II) - Reisverslag uit Mechelen, België van Joris Versmissen - WaarBenJij.nu Welkom (part II) - Reisverslag uit Mechelen, België van Joris Versmissen - WaarBenJij.nu

Welkom (part II)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Joris

04 Augustus 2008 | België, Mechelen

Welkom op mijn blog!

Op deze manier zal ik proberen jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen in Ghana.
Hopelijk hebben jullie er iets aan en jullie mogen ook altijd reageren met een berichtje.

Waar en bij wie ik zal wonen,is nog steeds in nevelen gehuld. Maar ik ken nu toch al mijn vertrekdatum en mijn vluchtschema!

Geniet allemaal nog van de vakantie!

Voor de geïnteresseerden:

14:15 - 20:10

Terugkeer: 20 juni 2009

• 04 Augustus 2008 - 13:27

Natascha:

Hey, is echt wel een leuk idee... Ik hoop je nog te zien voor je vertrekt, mss moeten we is met heel de hoop afspreken... Ik zal je jaartje in Ghana zeker volgen via je blog! xxx

• 04 Augustus 2008 - 14:19

Eveline:

Je blog is een goed idee, zo verliezen we elkaar niet volledig uit het oog en kan ik een beetje volgen hoe het met je gaat!Ik weet niet of ik je nog terug zal zien voor je vertrek (misschien nog op een feestje?) maar hoop dat je veel leuke ervaringen zal opdoen. Geniet ervan en hou ons op de hoogte ;)

X

• 04 Augustus 2008 - 14:48

Diet:

Awel ,ik vind et e schitterend idee Joris!
    We moete zeker nog eens afspreke voor je vertrekt, maar ik ben er zeker van dat dat nog wel eens lukt :p

• 04 Augustus 2008 - 14:57

Astrid:

Heey Joris,
    supertof dat je zo'n blog hebt aangemaakt, ik zal zeker regelmatig eens komen kijken hoe je het daar in Ghana stelt! Groetjes Astrid x

• 04 Augustus 2008 - 16:15

Karolien :

Wow joris :)
    Ik wist zelfs ni (meer) da je naar Ghana ging! voor een jaar dan nog..
    Vind da wel durven :)
    Zal zeker je blog volgen en af en toe een berichje sturen!
    Kussieee xxx

• 04 Augustus 2008 - 17:01

Evy:

Hey Joris,
    ik vind het echt tof dat je een blog hebt gemaakt. Zo verliezen we je tenminste niet uit het oog en kunnen we ook meegenieten van je belevenissen in Ghana e. Alle, geniet nog van de vakantie en ik zie je nog wel e ! -xxx-

• 04 Augustus 2008 - 17:43

Jarrik:

Echt leuk dat je dit hebt aangemaakt!!
    Ik heb het ondertussen al bij mijn favorieten gezet en zal dus volgend jaar wel regelmatig een kijkje komen nemen...
    We zullen elkaar hopelijk ervoor nog wel eens zien.

• 04 Augustus 2008 - 17:43

Jarrik:

Echt leuk dat je dit hebt aangemaakt!!
    We zullen elkaar hopelijk ervoor nog wel eens zien.

• 04 Augustus 2008 - 18:30

Sofie:

Hallo lieveke, goed idee... maar
    ik veronderstel dat we ook nog kunnen mailen (hoe traag het internet ook is :-p) ?! xx p.s.: vergeet niet af en toe een brief te sturen (we hebben dat briefpapier niet voor niets gekocht é ;p)

• 04 Augustus 2008 - 18:42

Sara:

halloooooo!
    5 september woow dat moet nog zooooooo lang lijken,ik weet nog da ik de laatste dagen de uren zelfs aftelde :-p. ma amuseer u in ieder geval in ghana, en veel van u laten horen he..en ni zo zoals mij na 2 maanden nooit meer iets schrijven omda ge andere dingen te doen hebt he :-p

• 05 Augustus 2008 - 08:01

Silke!:

heeey!!!

super super super!

weet je je gastfamilie al?? iris stuurde me net 'n mailtje met dat van haar. die gaat in mijn boerendorp zitten! hihi!

tot later en geniet nog van het belgische (kuch) zonnetje! ;-)

x

• 05 Augustus 2008 - 10:09

Dorien:

Hey Joris,
    je blog is echt een super idee!
    Ik zal zeker af en toe komen kijken om je reis te volgen.
    Alvast heeeel veel plezier!!!
    x

• 06 Augustus 2008 - 14:41

Astrid:

hey,
    echt een super idee voor die site te maken, ksal zeker vaak kome kijken om te zien hoe het met je gaat daar in ghana! xxx Astrid
    (zusje van fre voor de duidelijkheid :))

• 04 September 2008 - 21:35

Rutger:

Leuk idee om een blog aan te maken!
    Amuseer u in Ghana & keep the blog updated!

• 26 September 2008 - 11:14

Stien:

Hei!!
    Ik heb een behoorlijk lang tijdje niets van me laten horen, sorry daarvoor. Ik hoop dat het daar allemaal in orde is, hier is het in ieder geval heel plezant!! De eerste wee unief zit erop dus ook de eerste week kot en feestjes, maar ik ga je nu laten want ik moet binnen kwartier op de atletiekpiste staan voor mijn eerste les atletiek!!
    tot de volgende
    xxstien